Dobrodošli u dentalnu kliniku A-Dent

Moderne tehnologije i materijali, nova znanja i vrhunski stručnjaci je ono čime se Dental centar A-Dent ponosi. Naša sveobuhvatna dentalna usluga na prvo mjesto stavlja pacijenta, jer pacijent je ogledalo liječnika i tima koji brine o njemu. Zajedno gradimo vaš osmijeh i povjerenje.

Visoka razina usluge, maksimalna zbrinutost i zadovoljstvo pacijenata, osigurani su suradnjom doktora dentalne medicine i specijalista iz različitih područja. A-Dent klinika objedinjuje vrhunsko stomatološko znanje i iskustvo s najsuvremenijom dijagnostičkom i terapijskom tehnologijom te visokokvalitetnim materijalima, kako bi vam pružili najviši standard usluge uz potpunu sigurnost i udobnost.

Svi instrumenti u našoj ordinaciji se steriliziraju i dezinficiraju ili se koriste jednokratno (pregače, rukavice, maske, čaše, sisaljke, igle za anesteziju, iglice za ispiranje korijenskih kanala itd.). Sigurnost i zaštita pacijenata na prvom su nam mjestu.

Protokol rada

Naš pristup je individualan i prilagođen svakome.

Pacijent pri dolasku u ordinaciju dentalne medicine ispunjava upitnik o zdravlju sa osobnim podatcima. Obavljamo klinički pregled i analizu rengenskih slika. Svakog pacijenta fotografiramo profesionalnim fotoaparatom kako bi što detaljnije isplanirali terapiju u estetskom i funkcionalnom smislu. Fotografija je danas postala neizostavan detalj u grani estetske i suvremene stomatologije. Konačno dogovaramo plan terapije i terapeutskih zahvata. Po završetku dogovaramo preventivne preglede i dajemo upute o održavanju rada i posebnoj dentalnoj higijeni prilagođenoj svakom pacijentu.

"Zdravlje je najdragocijenija stvar koju imate u životu!"

Zakažite svoj sastanak već danas.